maanantaina, lokakuuta 20, 2008

Viikon 42 viinat ja punnerrukset

Näin maanantaiaamuna on hyvä listailla viime viikon viina- ja punnerrussaldoja. Olen niistä oikein ylpeä, vaikka tiedän, että nää numerot eivät sitten ketään muuta kiinnostakaan. Tilastot näyttää tältä:

Alkoholi
Lauantaina kaksi ja puoli (2,5!!!) annosta. Siinä viikon juomingit!

Punnerrukset
Viikko 1, taso 1:
Ti 2-3-2-2-5
To 3-4-2-3-10
La 4-5-4-4-10


Olen positiivisesti yllättynyt sekä raittiuden että ruumiinkulttuurin saralla saavutetuista tuloksista. Toi viime viikon viinatavoite oli mulla max. 10 annosta, josta vielä epäilin että saattaa tehdä tiukkaa: minä kun saan tuon määrän kevyesti rikki ihan vaan yhden illan aikana. Tässä kävi kuitenkin niin, että viime viikolla ei sitten vain tehnyt alkomahoolia mieli. Nuo lauantain 2,5 annostakin oli vain sosiaalista juomista: äiteen vierailun kunniaksi nautitut tervetuliaisnapanteri ja reilu lasillinen viiniä sivistyneesti ruoan kanssa.

Ilmeisesti edellisenä viikonloppuna suoritettu opiskeluun liittynyt matka ja sen aikana nautitut nestemäärät (ja nestemääristä seurannut käytös) aiheuttivat käänteisen juomisinspiraation. Ilmiö tunnetaan myös rahvaanomaisemmalla nimellä morkkis. Myös yleinen rahan puute kasvatti käänteistä inspiraatiota: juo siinä sitten, kun moiseen ei ole edes varaa.


Punnerruksia vääntäessä taas yllätyin siitä, että sain aikaiseksi maksimissaan niinkin paljon kuin 10. Joo, kyllä, tää säälittävä pikku otus on ihan täpinöissään siitä, että saa väännettyä 10 tyttöpunnerrusta! Nyt pohdituttaa, että pitäisiköhän tässä ruveta seuraamaan vähän rankemman tason ohjelmaa. Toisaalta ensi viikon jälkeen on taas punnerrustesti, jossa määritetään, millä tasolla jatketaan 3. viikolla. Eli jospa vaan jatkan ihan kiltisti ohjelman mukaan tällä tasolla.

Muuten olen ihan koukussa tuohon punnertamiseen. Miksi vasta huomenna on treenipäivä? Tahtoo punnertamaan.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com