maanantaina, lokakuuta 27, 2008

Viikon 43 viinat ja punnerrukset

Taasen maanantai, joten lienee aika vilkaista viime viikon juomisia ja punnerruksia.

Alkoholi
Ke 3,5
Pe kääliö-överit, ei luotettavaa tilastoa

Punnerrukset
Viikko 2, taso 1:
Ti 4-6-4-4-14
To 5-6-4-4-11
Su 5-7-5-5-13


Alkon suhteen viikko alkoi ihan hyvin. Itse asiassa myös tuo kohtalokas perjantai alkoi ihan hyvin. Olin nautiskellut pari snapsia ja punaviiniä, ja päivän juomiset mahtuivat viikon viinasaldoon. Viimeiset viinit siemaistuani ajattelin, että tähän on hyvä jäädä. Valmistauduin katselemaan kotona leffaa.

Sitten soitti kaveri ja pyysi baariin seurakseen. Lupasi tarjotakin. No ei kai moisesta voinut kieltäytyä. WIRHE! Muistan reissusta osan. Muistikuvieni perusteella kaikilla oli oikein hauskaa. Reissun "parhaita" paloja en sitten muistakaan... onneksi. Sen perusteella, mitä kaverit ja Miespuolinen touhuistani kertoivat, olen ihan tyytyväinen siitä, etten muista. Jossakin vaiheessa iltaa olin käynyt varsin romanttiseksi kaverini kanssa, myöhemmin puolestaan olin ryhtynyt riehumaan.


Lauantaina vähän wituitti. Päivä meni krapuloidessa ja morkkistellessa. Lauantain punnerrukset siirsin suosiolla sunnuntaihin.

Näin viikon 2 jälkeen olisi vuorossa tasotesti, eli väännetään niin monta punnerrusta kuin lähtee. Muuten hyvin suunnitellussa punnerrusohjelmassa tuo testi on vähän hankala. Ennen ja jälkeen testiä käsketään lepäämään pari päivää, mutta sehän tarkoittaa sitä, että punnerrusaikataulu menee siitä väkisinkin vähän sekaisin.

Mieli tekisi kyllä vääntää mokoma testi tänään.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com